Blog
07.06.2023.

Upoznajte Nunu: Inovativni brend za moderne roditelje

Nuna je holandska kompanija koja je posvećena stvaranju proizvoda visokog kvaliteta koji zadovoljavaju potrebe modernih roditelja. Od trenutka kada je osnovana, Nuna je postala sinonim za inovaciju, funkcionalnost i stil u industriji dječijih proizvoda. Ljubav prema porodičnim vrijednostima, nasljeđu, sigurnosti i kvaliteti, te strasti prema životu ono je što Nunu vodi u pronalaske rješenja za sve roditelje koji traže najbolje za svoje mališane i ne prihvataju ništa manje.

Porodica, kao najviša vrijednost, ono je što ih čini tako entuzijastično prisutnima na počecima puta koji nazivamo roditeljstvom. Ostvarenje praktičnog i funkcionalnog dizajna njihov je neiscrpan izvor inspiracije. Oni stvarno misle na svaku sitnicu, kako bi se roditelji bebe mogli u potpunosti fokusirati na sve one velike trenutke koje beba nosi. Dječja strast za životom, kada je svaki trenutak djetinjstva neprocjenjiv... ovdje žele biti prisutni na svakom koraku - zajedno cijeniti svaku novu radost i zajedno uroniti u nova iskustva. Oni razumiju da je roditeljima potrebna vrhunska oprema za bebe kako bi mogli u potpunosti doživjeti sve male i velike dragocjene trenutke.

U današnjem svijetu punom brzih promjena i napretka, roditeljstvo predstavlja jedan od najvažnijih izazova i uloga u životu mnogih ljudi. Kako bi se olakšalo ovo putovanje, Brand Nuna naprosto je očarao svijet dječje opreme, svojom kvailtetom, izborom materijala ali i ekološkom osviješćenošću. Koriste visokokvalitetne, izdržljive materijale i usklađeni su s najnovijim američkim saveznim i evropskim standardima kemijske sigurnosti. Plastika, metal, tkanina, fiberfill i pjena koje koriste u izradi su u skladu sa standardima CPSIA u SAD-u i REACH propisima i EN71 standardima u Europi.

Jedna od parola kojom se ova kompanija vodi jeste: Vaše dijete ima svijetlu budućnost, a planeta bi također trebala.

I zato je ovo jedan od najpopularnijih vodećih brendova u industriji dječije opreme koji i mi toliko cijenimo, zato ćemo Vam u narednom periodu predstavljati detaljnije Nuna best sellere, kao što su kolica, vikend krevetići, njanjalice i naravno, autosjedalice. I to sve radimo s ciljem kako biste ih detaljnije upoznali i odabrali najbolje za svoje dijete.


Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Slični članci