Uslovi isporuke

Rok isporuke
Nakon potvrde, narudžba ulazi u status obrade. Nakon obrade iste, bićete obavješteni o statusu Vaše narudžbe putem email-a.
Period obrade narudžbe  je najčešće 2-3 radna dana. Za sve narudžbe poslate petkom i vikendom, prodavac će Vas kontaktirati početkom naredne nedelje.
Od tog trenutka rok isporuke je 3 radna dana.

Preuzimanje pošiljke
Kuriri EuroExpress-a (eksterna firma koja vrši dostavu robe za nas) , pošiljke donose na adresu za isporuku u periodu od 08:00-16:00h.Isto važi i za Pošte Srpske. Molimo Vas da u tom periodu obezbjedite da na adresi bude osoba koja može preuzeti pošiljku. Prilikom preuzimanja pošiljke potrebno je da vizuelno pregledate paket da slučajno ne postoje neka vidna oštećenja. Ukoliko primjetite da je transportna kutija značajno oštećena i posumnjate da je proizvod možda oštećen, odbijte prijem pošiljke i odmah nas obavjestite, pozivom na broj +387 051/300-344 ili putem email-a online@bojprom.com .Ukoliko je pošiljka naizgled bez oštećenja slobodno preuzmite pošiljku i potpišite kuriru adresnicu. Kurir svaku pošiljku pokušava da uruči u dva navrata. Uobičajena praksa je da ukoliko Vas kurir ne pronađe na adresi, da Vas pozove na telefon koji ste ostavili prilikom kreiranja narudžbe i ugovori novi termin isporuke. Ukoliko Vas i tada ne pronađe na adresi, pošiljka će se vratiti nama. Po prijemu pošiljke, kontaktiraćemo Vas kako bi ustanovili razlog neuručenja i dogovoriti se o ponovnom slanju.

Cijena isporuke
Cijena isporuke za sve narudžbe preko 80 BAM  je 5 BAM. Za narudžbe ispod 80 BAM, cijena dostave je 9 BAM. Ovo pravilo važi za sve artikle, na popustu ili bez popusta. 

NAPOMENA:
Potvrdom narudžbe, klikom na dugme POTVRDI, saglasni ste sa uslovima isporuke.