Kompleti za iznošenje

po strani
Filtriraj
Resetujte filtere
Brendovi
Veličina
Kolekcije
Prikažite više
Cijena
82 proizvoda
Sačuvano u omiljne
Andywear setovi za iznošenje beba su kolekcija od pet dijelova od 100% pamuka. I...
46,66 KM
Ušteda 15%
54,90 KM
Pročitajte

Kompleti za iznošenje

Dolazak bebe na svijet  predstavlja će potpuni preokret u životima roditelja. I dok ste u bolnici još uvijek  okruženi ljudima koji znaju kroz šta prolazite osjećate se sigurno. Ali kada dođe dan kada svoju bebu nosite u toplinu svog doma osjećanja poput straha, ushićenja kreću da vas obuzimaju.

Kako bi bili spremni i mirno dočekali dan napuštanja bolnice s bebom poslušajte savjete starijih mama, baka, pripremite sve ono neophodno što će vam trebati u prvim danima zajedničkog života bebe i vas. Prva stavka kojom bi trebalo da se pozabavite su svakako kompleti za iznošenje bebe iz porodilišta.

Kompleti za izlazak beba iz porodilišta osmišljeni su tako da u jednoj kupovini možete da osigurate sve one neophodne komade bebi garderobe potrebne za te prve sate boravka van zatvorenog prostora. Setovi za izlazak bebe iz porodilišta treba nabaviti i pripremiti na vrijeme kako bi ste stigli da ga operete i opeglate pre nego što krenete u bolnicu.

Naši kompleti za iznošenje su veoma udobni i prilagođeni da priušte osjećaj sigurnosti kako bebi tako i mami.

Dok su u porodilištu bebe se povijaju u pamučne pelene. Ukoliko vam posebno ne naglase da ponesete koji komad garderobe za bebu s vama, nemojte. Neka komplet za iznošenje bude u vašoj torbi za izlazak iz bolnice. Kada se odredi datum izlaska, sve što ste od garderobe za bebu pripremili za izlazak preda će te medicinskoj sestri. Ona će prva obući bebu.

U zavisnosti od proizvođača, kompleti za izlazak mogu da sadrže samo osnovne potrepštine, a mogu biti prošireni i bebi opremom kao što su pamučno ćebence, plišana igračkica i slično. Postoje kompleti za iznošenje koji sadrže i bodiće s dugim i kratkim rukavima. Vi ćete svakako iskoristiti bodić koji je prilagođen odgovarajućim vremenskim prilikama. Osnovni set za izlazak bebe treba da sadrži: bodić, benkicu, donji deo, kapicu, portiklu rukavice.

Bodići su obavezni deo svakog kompleta za iznošenje bebe. u setu se mogu naći bodići kratkih ili dugih rukava, ali često se dogodi da proizvođač odluči da uvrsti i jedan  i drugi bodić. Moraju biti izrađeni prirodnih materijala. Najčešće se izrađuju od pamuka sa dodatkom elastina. Ukoliko ste u prilici birajte komplete koji u svom sastavu imaju bodiće koji se zakopčavaju sa strane. Pogotovu ukoliko vam je prva beba. Nekoj manje iskusnoj mami, na početku, oblačenje bebe preko glave može biti zaista stresno. Kako bi sebe poštedjeli muka i nerviranja neka prvi bodići budu modeli koji se kopčaju sa strane.

Benkice s dugim rukavima idealno su rješenje za izlazak bebe iz porodilišta u jesenjim i zimskim danima. Takođe, prednje kopčanje je i kod benkica veoma praktično jer olakšava oblačenje jer ćete moći brže da završite. Jako male bebe ne vole duga oblačenja i presvlačenja  te će  vam ovakvi modeli u velikoj mjeri skratiti sam proces.

Ukoliko komplet za iznošenje ne sadrži i zeku ili pamučnu gegicu obavezno će u svom sastavu imati i donji deo. Modeli donjih dijelova mogu biti sa stopicama ili ne. Svakako je bolje pripremiti donji deo sa stopicama. Bebe se dosta mrdaju i pokreću te je lako moguće skidanje čarapica ukoliko donji deo nema stopice. ali ako set sadrži donji deo bez stopica, čarapice će biti obavezne.

Kapice, portiklice i rukavice možda izgledaju kao sitniji dijelovi seta i manje važni, ali to ipak nisu. Glava bebe stare nekoliko dana je veoma krhka i neophodno će biti, koje god da je godišnje doba, da je zaštitite pamučnom kapicom. Portiklica je potrebna ponajviše jer beba bali i nije zgodno ukoliko vlaga dospje do donjih slojeva garderobe. Prije nego što beba stigne osigurate joj nekoliko pari pamučnih rukavica. Nokti kod beba jako brzo rastu, a rukavice na rukama u prvim mjesecima zaštiti će je od nesvjesnog povređivanje.

Naši kompleti za iznošenje imaju baš sve što vam treba. Osigurate ih na vrijeme i mirno sačekajte predstojeće najljepše dane svog života.