Blog
01.06.2022.

Dječiji sajam Banja Luka, 2022

Iza nas je još jedan dječiji sajam, sa dosada najraznovrsnijim sadržajima za djecu i cijelu porodicu. Mališanima je priređena odlična zabava sa dosta iznenađenja, takmičenja, maštovitih i kreativnih, kao i sportski i gejmerskih kutaka. 

 

Dječiji sajam je najveća i najvažnija porodična manifestacija u Banjaluci na kojoj posjetioci mogu pronaći proizvode po promotivnim cijenama, saznati novitete, učestvovati u edukativnim, ali i zabavnim radionicama, panel diskusijama i predavanjima. Stvaramo dječije kraljevstvo u kojem je sve podređeno njima i gdje su smijeh, pjesma, druženje i igra jedina pravila.

Pored najveće ponude autosjedalica na našem tržištu, predstavili smo se i sa širokom ponudom drvenog namještaja za opremanje bebine sobe.

Posebnu pažnju pored sigurnosti bebe u kolicima i autosjedalicama, posvećujemo programu  zdrave ishrane, kao i najnovijih saznanja iz pedijatrije koje su važne za pravilan rast i razvoj djece. Između ostalog, imali smo kutak gdje smo predstavili vrhunske proizvode za pripremu zdrave hrane za bebu Baby Moov nutry kuhalo koje je multipraktični kućanski aparat koji štedi vrijeme, a istovremeno će pripremiti hranu na najzdraviji način (tako da zadrži sve hranjive sastojke). Može se koristiti već od bebinog rođenja za sterilizaciju bočica, a kasnije kad počne uvođenje kašica i hrane možete zagrijavati gotovu hranu (staklenke), veliki kapacitet što omogućava kasnije korištenje u kućanstvu za sve članove porodice.

Pored aparata za pripremu hrane veliku pažnju su privukli Dr. Brown’s proizvodi. Sretni smo jer su roditelji prepoznali kvalitet i sve dobrobiti koje pružaju ovi proizvodi. Dr. Brown’s oprema za bebe koristi se u bolnicama i medicinskim ustanovama. Kao najvažnije, Dr. Brown's oprema za bebe je značajna za majke, koje sa uzbuđenjem dijele pozitivna iskusta o unapređenoj ishrani njihovih beba.  
U skladu sa standardima Dr. Brown’s proizvodi nude jedinstveni dizajn koji doprinosi boljoj funkcionalnosti za majke i boljem zdravlju beba. Dr. Brown's flašica pomaže pri uklanjanju problema kao što su: grčevi kod beba, podrigivanje, gasovi i štucanje. Sistem u potpunosti ventilira flašicu tako da se postiže hranjenje bez ulaska vazduha, koje je najsličnije dojenju. 

Bilo nam je zadovoljstvo biti dio ove priče. Radujemo se idućoj manifestaciji!

Sa vama od početka, Bojprom! 

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Slični članci