Bebi Sana PREKRIVAČ / DEKA
Bebi Sana PREKRIVAČ / DEKA
Bebi Sana PREKRIVAČ / DEKA
Bebi Sana PREKRIVAČ / DEKA
Bebi Sana PREKRIVAČ / DEKA
Bebi Sana PREKRIVAČ / DEKA
Bebi Sana

Bebi Sana PREKRIVAČ / DEKA

Šifra artikla: 76584

Dječija dekica sa dva lica je idealna za vašeg mališana, izrađena od 100% pamuka, ova dekica je vrlo mekana na dodir i ugodna za kožu vašeg djeteta! Jedna strana dekice ima prekrasan i šareni print, dok je druga strana obložena mekom teksturiranom tkaninom, stvarajući tako udobno okruženje za spavanje, igranje i maženje.

0,00 KM
39,90 KM
39,90 KM
Ušteda: 0,00 KM
Obavijesti me o sniženju
Provjeri dostupnost
  • NZS
Količina: 1 Kom
2
1
Sačuvajte u listi želja
Pomoć

Jedna strana dekice ima prekrasan i šareni print, dok je druga strana obložena mekom i nježnom teksturiranom tkaninom, ova kombinacija čini ovu dekicu idealnom za upotrebu tokom cijele godine. Sjajan izbor koji će im donijeti toplotu kada je hladno, a kad je toplo teksturna strana će pružiti osjećaj svježine i ugodnosti a razigrani print i veselje i zabavu
Uz to, ova dekica je izrađena od mekanih i kvalitetnih materijala koji su nježni prema djetetovoj koži i pružaju dugotrajnu udobnost.
Sigurno će biti omiljena igračka i pokrivač svakog djeteta!

Dimenzije:

90 x 75 cm


Način održavanja:

Zbog osjetljive prirode tkanine, preporučuje se da se dekica pere ručno na 40 stepeni, kako bi se sačuvala kvaliteta tkanine i trajnost proizvoda.

Kada se radi o održavanju dekice, dozvoljeno je peglanje na niskoj temperaturi kako bi se uklonile nabore i održao njezin izgled i kvaliteta. Međutim, pranje u mašini nije preporučljivo jer može uzrokovati oštećenja tkanine i smanjiti životni vijek proizvoda.

Karakteristika Vrijednost
Kategorija Deke i prekrivači
Brendovi Bebi Sana
Trenutno nema komentara
Uputstvo za korišćenje
Preuzmite uputstvo