Blog
12.05.2023.

Održana najveća konferencija za trudnice u Bosni i Hercegovini

Bojprom je I ove godine bio član najveće konferencije za trudnice u Hotelu Holiday u Sarajevu, 09.05.2023. godine.

Više od 500 trudnica je prisustvovalo veličanstvenoj konferenciji pod nazivom "Naše putovanje počinje", a koju je organizovala kompanija Sfera d.o.o. Mostar u partnerstvu sa Zavodom za ginekologiju, perinatologiju i neplodnost "Mehmedbašić".Trudnice su imale priliku slušati eminentne stručnjake iz različitih oblasti kako bi obogatili znanje za predstojećeg, najljepšeg životnog perioda.


Na konferenciji je održano predavanje o psihofizičkoj pripremi trudnica za porod, uključujući simulaciju poroda sa lutkom.
Također su obrađene teme prevencije i ublažavanja dojenačkih kolika, važnosti dojenja, značaja matičnih ćelija, primjene magnezija u trudnoći te preventivnih postupaka za zdravlje novorođenčadi I pripremama za dolazak bebe.

 

Naša kompanija je kao I uvijek s velikom radošću bila ponosni prijatelj ove Velike konferencije.
Podržavamo ideju ovog projekta koji će budućim mamama pomoći da nove članove svoje porodice dočekaju spremno, srećno i radosno.

 

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Slični članci

07.
Jun.
2024.
Blog
FRIGG je 100% dizajniran i proizveden u Danskoj. Proizvodi su dizajnirani da podrže dječije instinkte i prirodne potrebe, čime doprinose razvoju sigurnih ...