Blog
20.06.2023.

Upoznajte Globber - trotineti koji rastu s djetetom

O GLOBBERU

Osnovan 2014. godine od strane tima stručnjaka sa više od 20 godina iskustva u industriji igračaka za vožnju, Globber je brzo postao poznat kao ključni igrač na tržištu trotineta za djecu i odrasle.

Globberov glavni moto je zabava, nezavisnost i sloboda. Od prvog djetetovog iskustva u vožnji na guralici pa do svakodnevnog putovanja u školu trotinetom; Globber trotineti olakšavaju samu suštinu besplatnog putovanja.

Inovacija i kvalitet su temelj Globberovog uspjeha, sa inženjerskim konceptima koji zaista definišu Globber kao pionire u industriji trotineta. Ovo je ilustrovano time što je brend osvojio veoma cijenjenu nagradu za igračke 2016. godine za inovativni Evo 5-u-1 trotinet na sajmu igračaka u Nirnbergu.

Globber je prvi svjetski brend trotineta koji koristi recikliranu plastiku u svojoj cijeloj kolekciji – više od 100 trotineta! Brend koji je nastao u Francuskioj, donosi živopisnu kolekciju za cijelu porodicu, zabavu i zeleniji svijet na točkovima. Prvi i jedini brend na svijetu koji proizvodi trotinete od reciklirane plastike! Za njih je sigurnost djece na prvom mjestu ali i zdravlje naše planete. Svako može da tvrdi kvalitet, ali za ovaj brend to je dokazano, ne samo nagrađivanim dizajnom nego i brojem 1 na mehaničkim, hemijskim i sigurnosnim testovima prema međunardnim režimima certifikacije.

Trotineti Globber spadaju u svjetsku elitu u segmentu trotineta, ne samo za najmlađe, već i u segmentu trotineta za stariju djecu i odrasle.

Značajne prednosti uključuju prekrasan dizajn, ergonomsko kućište, kvalitetni materijali, patentiranu tehnologiju zavoja. Trotineti su opremljeni točkovima od gume visoke čvrstoće (poliuretan), a ležajevi su ABEC 5, što je naročita iznimka za klasične trotinete. ABEC 5 se koriste u profesionalnom segmentu zbog izuzetno niskog otpora kotrljanja. To garantuje iznimno tih rad i izvrsnu inerciju, što će djeca zasigurno cijeniti prilikom zajedničke vožnje.

GO•UP FOLDABLE PLUS LIGHTS je sklopivi trotinet na 3 tocka sa sjedištem za djecu koji se pretvara u bicikl za vožnju, guralicu i trotinet. Režimi vožnje bicikla i guralice dizajnirani su za malu djecu u dobi od 15-36 mjeseci, a trotinet preporucuje se za djecu od 3-7+. godina. Uživajte u beskrajnim sastancima sa novim drugaromVašeg djeteta koji ce biti tu u godinama koje dolaze!

PRIMO FOLDABLE LIGHTS pravi najcjenjenije trotinete na 3 točka sa LED svjetlima za djecu od 3-7+ godina, za fantastične dane ali i večeri u vožnji – tu su svijetleći točkovi!
Trotinet na 3 točka s LED svjetlima, Globberov patentirani sistem upravljanja i preklapanja i T-šinu podesivu u 3 visine, PRIMO FOLDABLE LIGHTS može pomoći djeci da sigurno izgrade ravnotežu i vještine koordinacije dok se sjajno zabavljaju!

 
Globber TROTINET MASTER LIGHTS BLACK RED - XL vožnja za MAJSTORA trotineta!
Vrhunski svjetleći skuter na 3 točka za djecu od 4-14 godina.
Ovaj vrhunski osvijetljeni skuter s 3 točka za tinejdžere pruža sve što vam je potrebno za udobno kretanje - široki dizajn za udoban položaj noge s mekom EVA pjenom, T-šinom podesivom u 5 visina za korištenje od malih nogu do  tinejdžerskih godina, patentiranim sklopivim sistem za lako skladištenje i patentiranim sistemom zaključavanja upravljača za savladavanje vještine ravnoteže. Spustite se niz ulicu sa LED točkovima trotineta bez baterija za sjajno iskustvo vožnje!


 

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Slični članci

07.
Jun.
2024.
Blog
FRIGG je 100% dizajniran i proizveden u Danskoj. Proizvodi su dizajnirani da podrže dječije instinkte i prirodne potrebe, čime doprinose razvoju sigurnih ...