Blog
20.06.2023.

Upoznajte Globber - trotineti koji rastu s djetetom

O GLOBBERU

Osnovan 2014. godine od strane tima stručnjaka sa više od 20 godina iskustva u industriji igračaka za vožnju, Globber je brzo postao poznat kao ključni igrač na tržištu trotineta za djecu i odrasle.

Globberov glavni moto je zabava, nezavisnost i sloboda. Od prvog djetetovog iskustva u vožnji na guralici pa do svakodnevnog putovanja u školu trotinetom; Globber trotineti olakšavaju samu suštinu besplatnog putovanja.

Inovacija i kvalitet su temelj Globberovog uspjeha, sa inženjerskim konceptima koji zaista definišu Globber kao pionire u industriji trotineta. Ovo je ilustrovano time što je brend osvojio veoma cijenjenu nagradu za igračke 2016. godine za inovativni Evo 5-u-1 trotinet na sajmu igračaka u Nirnbergu.

Globber je prvi svjetski brend trotineta koji koristi recikliranu plastiku u svojoj cijeloj kolekciji – više od 100 trotineta! Brend koji je nastao u Francuskioj, donosi živopisnu kolekciju za cijelu porodicu, zabavu i zeleniji svijet na točkovima. Prvi i jedini brend na svijetu koji proizvodi trotinete od reciklirane plastike! Za njih je sigurnost djece na prvom mjestu ali i zdravlje naše planete. Svako može da tvrdi kvalitet, ali za ovaj brend to je dokazano, ne samo nagrađivanim dizajnom nego i brojem 1 na mehaničkim, hemijskim i sigurnosnim testovima prema međunardnim režimima certifikacije.

Trotineti Globber spadaju u svjetsku elitu u segmentu trotineta, ne samo za najmlađe, već i u segmentu trotineta za stariju djecu i odrasle.

Značajne prednosti uključuju prekrasan dizajn, ergonomsko kućište, kvalitetni materijali, patentiranu tehnologiju zavoja. Trotineti su opremljeni točkovima od gume visoke čvrstoće (poliuretan), a ležajevi su ABEC 5, što je naročita iznimka za klasične trotinete. ABEC 5 se koriste u profesionalnom segmentu zbog izuzetno niskog otpora kotrljanja. To garantuje iznimno tih rad i izvrsnu inerciju, što će djeca zasigurno cijeniti prilikom zajedničke vožnje.

GO•UP FOLDABLE PLUS LIGHTS je sklopivi trotinet na 3 tocka sa sjedištem za djecu koji se pretvara u bicikl za vožnju, guralicu i trotinet. Režimi vožnje bicikla i guralice dizajnirani su za malu djecu u dobi od 15-36 mjeseci, a trotinet preporucuje se za djecu od 3-7+. godina. Uživajte u beskrajnim sastancima sa novim drugaromVašeg djeteta koji ce biti tu u godinama koje dolaze!

PRIMO FOLDABLE LIGHTS pravi najcjenjenije trotinete na 3 točka sa LED svjetlima za djecu od 3-7+ godina, za fantastične dane ali i večeri u vožnji – tu su svijetleći točkovi!
Trotinet na 3 točka s LED svjetlima, Globberov patentirani sistem upravljanja i preklapanja i T-šinu podesivu u 3 visine, PRIMO FOLDABLE LIGHTS može pomoći djeci da sigurno izgrade ravnotežu i vještine koordinacije dok se sjajno zabavljaju!

 
Globber TROTINET MASTER LIGHTS BLACK RED - XL vožnja za MAJSTORA trotineta!
Vrhunski svjetleći skuter na 3 točka za djecu od 4-14 godina.
Ovaj vrhunski osvijetljeni skuter s 3 točka za tinejdžere pruža sve što vam je potrebno za udobno kretanje - široki dizajn za udoban položaj noge s mekom EVA pjenom, T-šinom podesivom u 5 visina za korištenje od malih nogu do  tinejdžerskih godina, patentiranim sklopivim sistem za lako skladištenje i patentiranim sistemom zaključavanja upravljača za savladavanje vještine ravnoteže. Spustite se niz ulicu sa LED točkovima trotineta bez baterija za sjajno iskustvo vožnje!


 

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Slični članci