Blog
18.01.2023.

Babyzen YOYO kolica

Kad se krene u potragu za kolicima nađete se izgubljeni u mnoštvu novih termina, 2u1, 3u1, jaje, isofix… itd. Imate hiljadu pitanja i u isto vrijeme želite odabrati dobra kolica, kojima ni cijena neće biti baš previsoka. Babyzen yoyo+ kolica su zadovoljila gotovo sve naše kriterije, a vizualno su osvojila većinu mama na prvu. Ono što je veliki plus i presudan faktor pri odabiru ovih kolica je upravo to što nakon ovih kolica ne morate kasnije kupiti dodatna kišobran kolica. Odabirom Babyzen kolica dobićete cijeli paket, ova kolica možete koristiti od prvog dana pa sve dok god se vaše dijete želi voziti u njima. 

Babyzen yoyo kolica teška su 6 kilograma i kao takva su jedna od najlakših kolica na tržištu. Na samu konstrukciju može se montirati korpa za bebe do 6 mjeseci starosti, te verzija slična klasičnim kišobran kolicima za bebe starije od 6 mjeseci. Kolica su dostupna u nekoliko različitih boja, a konstrukcija je dostupna u crnoj ili bijeloj boji. Također se mogu kupiti i posebni adapteri na koje se može montirati autosjedalica, odnosno jaje poznatih proizvođača kao što su be safe, maxi cosi ili cybex.

Kolica se lako i jednostavno manevriraju te se mogu glatko voziti između jako uskih prolaza ili između rafa u raznim prodavaonicama. 

 

Sjedištu se po potrebi može jednostavno regulirsati nagib, a sa stražnje strane nalazi se i prigodni džep za razne sitnice. Mogući su i razni dodaci kao držač za kafu, mrežica protiv komaraca ili crni suncobran. Sa kolicima se već dobije i kabanica za kišu. Kolica se sklapaju brzo i jednostavno, a sklopljena ih možete nositi kao ručnu prtljagu u avionu.

Nadamo se da smo vam olakšali u donošenju odluke o kupovini kolica i da vam je ova recenzija bila zabavna. Pišite nam šta mislite i ako imate još dodatnih pitanja vezano za kolica slobodno nam se javite!

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Slični članci