Blog
08.06.2021.

Šta treba znati o kišobran kolicima?

Šta treba znati o kišobran kolicima?
Spremate se za ljetna putovanja sa vašim  mališanima, a vaša kolica u kojima ste proveli toliko prekrasnih mjeseci u šetnji, koliko god praktična, postaju prevelika u prepunom prtljažniku. Vrijeme je za kupovinu malih, laganih i lako sklopivih kišobran kolica.  

Uživajte u šetnji sa svojom bebom. Odaberite najbolja dječija kolica koja će vašoj bebi pružiti udobnost, a vama prijatan osjećaj i lakoću upravljanja. Spoj elegancije, modernog dizajna i visokog komfora za vas i dijete je nešto što treba da karakteriše bebi kolica koja želite da imate. Kada novi član porodice dođe na svijet, roditelji imaju puno troškova i jako je teško uklopiti budžet sa svim što je potrebno za vaše dijete. Zato vam Bojprom obezbjeđuje najveći izbor opreme za bebe kao i raznovrsne marke kolica za bebe po najpovoljnijim cijenama. Uz najpovoljnije uslove plaćanja koje vam nudimo, sve postaje lakše i jednostavnije.

 

 

Četiri pitanja prilikom odabira kolica

  1. Trebaju li mi gradska kišobran kolica ili kolica za raličite terene?
  2. Koliko su vam važne dimenzije sklopljenih kolica ?
  3. Da li su vam potrebna kišobran kolica koja imaju ležeći položaj?
  4. Roditelji ste u pokretu? Možda su vam potrebna multifunkcionalna kišobran kolica?

 

Osnovne karakteristike kišobran kolica
Vjerujemo da mnogi roditelji nakon što odaberu kolica za svoje novorođenče ne planiraju kupovinu kišobran kolica. Današnja kolica su lagana, praktična i maksimalno funkcionalna. I sad se pitate zašto bi ih mijenjali? Za putovanja kišobran kolica su idealna. U mjesecima kada je temperatura visoka, poželjet ćete lakša prozračnija kolica koja su ugodnija djeci za šetnju. Kišobran kolica su lagana. Dimenzijama su manja od klasičnih kolica, što naravno posebno dolazi do izražaja kad se sklope. Lagana težina kolica omogućuje lakšu mobilnost, čak i kada dijete veselo trčkara pored kolica. Za razliku od klasičnih kolica, kišobran kolica imaju male točkove, plastične ili punjene umjetnom masom koja je lagana. Točkovi čine glavnu razliku među kišobran kolicima.

 

Maclaren Quest su savršena ljetna kolica - lagana, brza, fleksibilna, kompaktna i jednostavna za sklapanje. Dječja kolica Quest pogodna su za korištenje od rođenja pa sve dok dijete ne dosegne težinu od 15 kg.
Konstrukcija Maclaren Quest dječjih kolica izrađena je od laganih i čvrstih legura aluminija serija 6000 i 7000, koje se koriste za izradu aviona. Maclaren je jedini brand koji daje doživotnu garanciju na konstrukciju dječjih kolica.
Kolica dolaze u potpunosti sastavljena i opremljena su navlakom za kišu, krovićem, košarom za potrepštine, praktičnim remenom za prenošenje sklopljenih kolica i sigurnosnim pojasevima u 5 točaka.
Za ugodnu vožnju i jednostavno upravljanje, kolica su opremljena ergonomski oblikovanim ručkama i amortizacijom na svim kotačima. Točkovi su izrađeni od EVA pjene (promjer: 12,5 cm), a prednji točkovi se rotiraju 360° oko okomite osi.
Nagib sjedala može se jednostavno podešavati jednom rukom (4 položaja), baš kao i oslonac za noge. Sklapanje i rasklapanje kolica neće poremetiti napravljena podešavanja.
Sjedalo se može jednostavno skinuti i oprati u hladnoj vodi ili mašini za pranje veša (koristiti program za osjetljivo rublje). Sve tkanine su prozračne. 
Nepromočiv krović, otporan na UV zrake (faktor 50+) dodatno štiti dijete. Krović ima poseban džep za pohranu sitnica, prozorčić, produženo sjenilo i funkciju „ostani straga“, koja sprječava da se krović sam otvori te da, npr. kod sklopljenih kolica, dodiruje točkove.
Reflektirajući detalji na kolicima povećavaju uočljivost kolica i osiguravaju sigurnost noću.

  • Na dnu kolica nalazi se košara za potrepštine zapremine 17 l s tekstilnim dnom i mrežastim stranicama.
  • Newsborn Safety System
  • Za sigurnost novorođenčeta brinu jastučić za glavicu i pregrada za nožice, koji sigurno obujme dijete. Ležeći položaj idealan je za novorođenče.
  • Global Safety Standards
  • Sva Maclarenova dječja kolica posjeduju iznimne sigurnosne značajke, koje zadovoljavaju ili premašuju najviše sigurnosne standarde bilo gdje u svijetu.
  • Dimenzije i težina
  • Dimenzije kolica: 77,54 x 47 x 107 cm
  • Dimenzije sklopljenih kolica: 109 x 36 x 25,5 cm
  • Promjer kotača: 12,5 cm
  • Težina: 6,5 kg

 

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Slični članci