Blog
17.05.2023.

Stigli smo u Tešanj – otvorena nova Bojprom radnja!

Velika vijest za sve roditelje i one koji se pripremaju za dolazak novog člana porodice - nova radnja bebi opreme Bojprom je otvorena u srcu Tešnja! Od 12. maja možemo da vam ponudimo širok izbor bebi i dječije opreme, odjeće, igračaka i programa za mame, sve na jednom mjestu. Smješteni na prvom spratu Mega mall-a Tešanj i radosni smo što smo postali prva specijalizovana radnja u ovom području, u kojoj se mogu naći vodeći svjetski i domaći brendovi iz svijeta bebi i dječije opreme.


U Bojpromu vjerujemo da svako dijete zaslužuje samo najbolje i zato smo pažljivo odabrali proizvode koji će zadovoljiti sve potrebe vaše djece. Naša radnja nudi sve - od kolica, autosjedalica, kreveća i hranilica, do igračaka, odjeće i obuće za djecu svih uzrasta. Bez obzira na to da li se pripremate za dolazak bebe, ili trebate nešto novo za svoje maleno čudo, u našoj radnji ćete sigurno pronaći ono što vam treba.

Kvalitetni svjetski i domaći brendovi:

U Bojpromu smo ponosni na to što vam možemo ponuditi vrhunske svjetske brendove koji su sinonim za kvalitet i pouzdanost. Također smo podržali i domaće brendove koji proizvode visokokvalitetnu bebi opremu. Naš cilj je osigurati da roditelji imaju pristup najboljim proizvodima koji će njihovoj djeci pružiti udobnost, sigurnost i sreću. Bilo da je u pitanju Joie, Recaro, Mayoral, Stokke, Dr Browns ili neki od naših lokalnih brendova, svaki proizvod koji se nalazi na našim policama je pažljivo odabran s namjerom da zadovolji visoke standarde roditelja.

Posjetite nas u predivnom okruženju Mega mall-a u Tešnju i uživajte u kupovini!

 

 

 

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Slični članci